top of page
Keresés

JÓ REGGELT GÖDÖLLŐ!




Egy éves szülinapunk alkalmából azt találtuk ki, hogy azt a kívánságot teljesítjük, amit a legtöbben kértetek tőlünk. Így változtatunk a nyitvatartásunkon május 24-től és ezentúl keddtől péntekig, MÁR REGGEL 7-TŐL NYITVA LESZÜNK!


Készülünk szokásos zöldségkrémes szendvicseinkkel és kis pékárukkal is azoknak, akik szeretnének munkába menet is egészséges reggelit választani. Kávéinkat is lehet elvitelre kérni. Aki pedig nyugis reggelit akar, az a boltban vagy a teraszunkon is elfogyaszthatja a finomságokat.


Miért döntöttünk így? A legtöbb kritika a nyitvatartásunk miatt ért. Írtunk már korábban itt

arról, hogy miért van különleges nyitvatartásunk. A délutáni nyitásnak technológiai okai voltak. Viszont már régóta kerestük a megoldást, hogyan legyen minden termékből reggelre elérhető mennyiség. Végül megszületett egy gyártási folyamat, amivel nem kell 2:30-nál korábban kelnünk (igen, ez így is korai, de ebben élünk egy éve...), nem kell már esti műszakban kezdenünk.


Ezentúl kis pékáruk, édességek is hosszú érlelésűek lesznek, hűtőben kelnek, ezért reggel rögtön a sütéssel tudunk kezdeni. A minőségen nem szeretnénk engedni, és ez egy szuper lehetőség, és így szerintünk még finomabbak a termékek.


Figyelünk az igényekre, és most végre erre a kívánságra is tudtunk megoldást találni. Köszönjük kitartó vevőinknek, akik eddig is minket választottak, reméljük az új nyitvatartással többen megkóstolhatják a pékáruinkat.


Emő és Geri



662 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page