top of page
Keresés

Hamarosan nyitunk



Sziasztok! Mi vagyunk a Sarankó házaspár, ez pedig a pékségünk honlapja. Hamarosan egy álmunk válik valóra, és megnyithatjuk kézműves pékségünket, ahol a tőlünk telhető legegészségesebb és legfinomabb pékárukat, idővel szendvicseket, kávét és hasonló finomságokat is fogyaszthattok.


Rengeteg munkánk van már abban, hogy idáig eljuthattunk, de tudjuk a java még csak most jön. Nagyon izgalmas időszak elé nézünk. Bízunk benne, hogy ha sikerül hozzánk betérned és megkóstolod a termékeinket, úgy fogod érezni, hogy ismét érdemes ide eljönni. Nagyon nagy hangsúlyt fektettünk abba, hogy amit nálunk kapsz, azt ne azért edd, mert szuperül néz ki egy fotón, vagy posztoltunk róla rengetegszer, hanem azért mert tényleg ízlik. És persze az is érthető, ha nem ízlik. Nem vagyunk egyformák. :)


Szeretnénk folyamatosan fejlődni, újdonságokat hozni, hogy mindig tudjunk valami újat adni, de a megszokott, jól bevált dolgokat sem engedjük el. Nagyon hálásak vagyunk éppen ezért a kritkákért, mert azokból tudunk fejlődni, ugyanakkor az elégedettséget látni aaz arcotokon is feltölt, így ne fogjátok vissza magatokat.


Amennyiben szeretnél friss információkat kapni rólunk, blogbejegyzéseinkről és termékeinkről, úgy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Emő és Geri


221 megtekintés1 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page